Tur til Kenya i Januar

Det er planlagt tur til Kenya der totalt 8 skal være med på Gospel Missions første misjonstur. Det er med spenning vi drar ned til Daniel nå rett over nyåret. Vi drar 13. januar fra Gardermoen og vil bli borte i 11 dager.

Formålet med turen er å besøke Daniel Masaga i Gospel Commission Fellowship , og mesteparten av tiden vil vi oppholde oss i Giribe der Daniel bor. Vi planlegger god del møter når vi er der nede både i Giribe og områdene rundt. Vi har sponset bygging av to menighetsbygg og vi håper at ett av de står ferdig når vi kommer ned, slik at vi kan ha ett møte i det nye bygget. Den siste helgen prøver vi å få til en møtekampanje, men dette er ikke avklart ennå.

Det vil bli samtaler med Daniel og andre brødre der nede for å planlegge det videre samarbeide med Gospel Commission Fellowship. Vi ser frem til å møte våre brødre og kjenner at de har den samme brannen etter å spre evangeliet som vi har.

Det blir ett fint team som blir med på den første misjonsturen:

  •  Svein Haugland, styremedlem i Gospel Mission og en av lederne i Betel Vennesla.
  •  Per Kristian Froland, misjonskasserer i Betel Vennesla.
  •  Kjell Broberg, leder i Sion Søreng i Sverige.
  •  Elisabeth Guthu, misjonskasser i Sion Søreng i Sverige
  •  Liv og Leif Grønli, byggemisjonærer som er ute i tjeneste store deler av året. Har vært mye i Murmansk og Tanzania de siste årene og vært med å føre opp menighetsbygg.
  •  Heidi og Thor Ivar Grønli, fra Fredrikstad. Thor Ivar er leder for Gospel Mission.

Hit Counter provided by Skylight