Daniel og Robert Masaga kommer til Norge!

Vi vil få besøk av Daniel og Robert nå til sommeren og de kommer 9 juni og skal være her helt til 11 juli. Vi ser frem til  at de kommer og det har blitt lagt opp en del møter mens de er her. Vi kjenner Daniel som en begavet forkynner og som frukt av hans tjeneste har tusenvis blitt frelst og helbredet. Daniel ble frelst som ung gutt langt ute i bushen og da var det ingen som var frelst uti det område som han vokste opp. Alle rundt omkring hadde den gang guder av stein, trestammer eller andre ting de tilba. Det var mørke i hele område og okkulte krefter lå som ett tungt teppe over bushområdet.

Som ung startet Daniel å tjene sin frelser ved å gå fra hus til hus med evangeliet, og mange ble frelst. I dag mange år etter så er ikke område til å kjenne igjen da det ligger ett teppe av Guds herlighet over plassen og det finnes knapt nok en familie som ikke er berørt ved at en eller flere er frelst. I dag er det ca 30.000 mennesker i Gospel Commission Fellowship som virksomheten til Daniel heter. Det er ca 80 stk menigheter rundt om i Kenya og Tanzania, og mange forkynnere som når stadig lengre med Evangeliet.

Robert Masaga som er sønn til Daniel er også en forkynner i Gospel Commission Fellowship og har ansvaret for sin egen menighet. Han er utdannet lege og driver legepraksis på en klinikk på dagtid i Gribe. Denne klinikken har reddet mange menneskeliv der ute og det er en norsk hjelpeorganisasjon som støtter driften av denne klinikken.

De vil bli en del møter og rundt omkring og foreløpig møteplan er følgende:

13 juni , 2 pinsedag                Ringsaker pinsemenighet
17-19 juni                                  Fevik og Vennesla
22-26 juni                                 Lenninge, Bollnäs Sverige
30 juni – 3 juli                        Teltmøter. Dette er ikke avklart helt ennå
6 – 9 juni                                 Vik stevne, Fevik

Håper så mange som mulig kan komme på møtene og bli inspirert for misjonen


Hit Counter provided by Skylight