Menigheten doblet seg etter crusaid

Vi fikk rapport i fra Bornface nå sist uke og han er en evangelist i Muruhubay, en liten landsby ved viktoriasjøen der nede i Kenya. Han forteller om de utrolige ting som har hendt i etterkant av at vi var der nå i høst og hadde ett møte der den 10 november.

Det var ett mektig møte der mennesker fikk møte Jesus som frelser, helbreder og utfrier. Menigheten i Muruhubay var en liten menighet og Bornface melder begeistret om at nå i etterkant har menigheten doblet seg!

En kvinne kom hjem til Borneface og uttrykket sin store glede over at hun ble helbredet på dette møte og hun hadde en lungesykdom som hun ble momentant helbredet fra. I dette møte var det opptil 100 stk som gav til kjenne om at de hadde blitt helbredet, og denne kvinnen var en av dem. Hun ville så gjerne at vi skulle besøke henne neste gang vi skal til Kenya og hun er evig takknemlig for det som Gud har gjort i hennes liv.

Det er viktig at vi forstsetter med å dra ut til stedene med de gode nyhetene og for det enkelte menneske så betyr forskjell mellom liv eller død, fri eller bundet, helbredet eller syk. La oss fortsette med å gå ut med evangeliet slik som Jesus befalte oss i Matt 28:19-20 så vi kan nå nye mennekser med frelse, helbredelse og utfrielse!


Hit Counter provided by Skylight