Team til Kenya oktober/november 2012

Etter lang ventetid og med mange sommerfugler er endelig dagen kommet da vi drar nedover til misjonsfeltet. Denne gangen er det fire som er med på reisen og det blir spennende å se nærmere på den vekkelsen som brer seg i full fart ute i bushområdene.

Dette er en kort presentasjon av de som skal være med:

Elisabeth Guthu (Lillan) :  En litt over snittet misjonsinteressert dame fra Sverige og dette er 4. turen hennes til Kenya. Er med i styret i Gospel Mission og er Sion Søreng sin representant.

Harry Johannesen: Er svigerfar til Thor Ivar og omtalt som «Father in love» på en tidligere tur til India. Hans første turen til Kenya og til skikkelig bushtur. Bor i Notodden, men er opprinnelig innvandret til Norge fra Færøyene.

Svein Åge Mathisen: Er en ekte afrikaner og oppvokst i Sør Afrika. Første tur til Kenya nå og dette er ett stort under at en mann som har lært å hate sorte mennesker nå kan elske dem fordi at Guds kjærlighet har forvandlet hans liv. Bor nå for tiden i Brumenddal.

Thor Ivar Grønli: Bor i Fredrikstad og dette er hans 4. tur til Kenya. Er med i styret til Gospel Mission.

Elisabeth heretter omtalt som Lillan tar fly alene fra Sverige og vi tre andre tar fly sammen fra Gardemoen fredag ettermiddag. På lørdag morgen så vil vi forhåpentligvis treffes på flyplassen i Nairobi og sammen ta ett innenriksfly til Kisumu. Etter planen så skal vi rekke ett pastorseminar på lørdag ettermiddag ut i Giribe, og det er ca 3,5 times kjøring dit fra Kisumu flyplass.

Etter at Gospel Mission har støttet virksomheten der ute til spesifikk evangelisering så har vekkelsen bokstavlig talt eksplodert og mange nye forsamlinger er nå startet i år. Stevnet de har i Giribe hvert år har samlet ca 4-5.000 mennesker årlig, men i år så var antallet fordoblet. De etablerte menighetene vokser nå hurtigere og dette er frukten av Guds store nåde!

Det er med stor spenning som vi drar ut og følg oss på bloggen og på facebook siden til Gospel Mission som er
https://www.facebook.com/
http://blog.gospelmission.no/


Hit Counter provided by Skylight