Vil du være med å bygge huset?

Hag_1:8  Gå opp i fjellene og hent tømmer og bygg huset! Så vil jeg ha velbehag i det og herliggjøre mig, sier Herren.

Ved siste turen vi hadde nå i november så innså vi at det å ha ett menighetslokale der man kan ha møter, er en meget stor velsignelse. På nye steder så pleier det å starte med å ha møter under trærne inntil at ett forsamlingslokale blir satt opp. Dette kan høres veldig idyllisk ut, men når vi var nede midt i regntiden og det var lagt fra idyllisk å ha møter utendørs når himmelen bokstavelig talt åpnet seg flere ganger, og det var vanskelig å gjennomføre møtene. Kraftig regn gjorde at møtene måtte stoppes og gatene ble til elver.

Det er 3 steder som det er menigheter som er blitt startet, der noen har gitt ett landområde til menigheten og de har satt opp murene til menighetsbygget, men mangler taket. Det er en utfordring å ha møter der når solsteken står på og det er da enda verre når det styrtregner.

Gospel Mission har nå gitt ett av de tre menighetene ett tak nå i november, men det mangler fortsatt to tak som må bygges. Vi ønsker å se at de to andre menighetene også får ett tak og om du vil være med oss med en gave til dette, vil det bli til enorm velsignelse for den menigheten det gjelder. Det koster ca 8.000,- kr for det største taket og ca 5.000 for det minste taket. Om du vil være med å bygge huset og gi en spesiell julegave, kan du gi din gave til dette.  Vårt konto nr er 6105.06.68346 og merk din gave med «tak til menighetsbygg»

 


Hit Counter provided by Skylight