Møtekampanje i Kuria området

Nå er de endelig i gang med å møtekampanjer for dette året og den første kampanjen skal holdes i Kuria stammens sitt  område. Dette er en liten stamme som er nabostammen til Luo stammen, som er den stammen som Daniel tilhører. Kuria stammen har ett eget språk og når de kommer ditt for å ha møte, er det Swahili de bruker.

Kuriastammen strekker seg over grensen til Tanzania der størstedelen av stammen bor i Tanzania og det er antatt ca 170.000 av stammen bor i kenya.


Etter at vi lastebilen ble tatt i bruk , har ryktene gått langt utover områdene til Luo stammen og i Januar i fjor dro noen pastorer til en møtekampanje som ble holdt i Sagero og de kom fordi de hadde hørt rykter om de fantastiske møtene der i Sarego.  Les nyhetsbrev mars 2012 om dette: Nyhetsbrev

Etter disse møtene har fire pastorer tilsluttet seg Gospel Commission Fellowship og de har fire menigheter rundt i Kuria områdene.

Siste teamturen vi hadde til Kenay var vi å hadde ett møte i en landsby i Kuria og traff flere av disse pastorene. Under møte ble de en voldsom storm som kom og møte måtte avlyses.
Et voldsomt uvær

Det er spennende å se at evangeliet når ut til nye områder og Daniel ber oss om å be for møtene som starter torsdag denne uken.  Vi ber om at det skal bli ett åndelig gjennomslag og at nye menigheter kan startes.


Hit Counter provided by Skylight