Misjonskveld i Betel Vennesla

Daniel & Robert sammen med Fazili

en herlig gjeng med glade kristne

Daniel & Robert sammen med Torbjørg

På møte i Betel

Venner fra ulike land deltar i møte

Sang og begeistring fra ulike verdensdeler

Per kristian forteller i fra sin tur til Afrika

Det var med stor spenning vi kom til møte i Vennesla i går kveld og hele menigheten hadde stelt i stand en festkveld. De siste to årene har det kommet mange nye landsmenn til Betel og mange av dem er fra afrika og de hadde stelt i stand med afrikans mat i alle slag. Det var ett fargefullt syn dette møte med afrikanske drakter i alle slags farger.

Betel er en liten pinsemenighet her på sørlandet, men misjonsengasjementet er desto større og imponerende å se hvordan de vil være med i misjonen. Det ble en fin kveld der vi fikk høre sang på mange språk som luo, swahili, engelsk, eritreisk, filippinsk og norsk. Flere nasjoner var samlet og det er godt å kjenne felleskapet vi har sammen når vi kommer sammen. Bakgrunn og kultur er veldig forskjellig, men så kjenner vi at vi alle er barn av den samme far!

Gospel Mission ble presentert og Daniel & Robert kom med hilsninger i møte og avslutningen av møte så ble det vist en kort filmpresentasjon av Gospel Commission Fellowship som er navnet på virksomheten til Daniel Masaga. Det er utrolig imponerende å se alt det som de har av virksomhet der ned i Kenya og Tanzania, og når vi vet alt dette startet ved at Daniel ble frelst som en ung gutt der ute i bushen uten at det var noen andre kristne der. Helt alene var han der og startet på egenhånd å forkynne ved å gå fra hus til hus, og nå teller de 80 menigheter og ca 30.000 mennesker som er med i disse menighetene. I tillegg til dette så driver de med en klinikk (lite sykehus), barnehjem, møtekampanjer, bygge menighetsbygg, skole, matutdeling, bygge enkehus, grave brønner og vi kunne fortsatt med å ramse opp videre om alt de gjør på sitt hjemmeområde. Gjennom at evangeliet har nådd til dette området er ikke bare at mennesker har blitt frelst men hele området er blitt velsignet på alle måter.

Det ble på mange måter ett godt misjonsmøte og vi ser frem til møte i kveld kl 19, der Daniel & Robert skal forkynne.


Hit Counter provided by Skylight