Ny team tur til Kenya

Det nærmer seg dagen vi skal på teamtur til Kenya og vi vil reise fredag 16 mars fra Gardemoen .  Denne gangen er det tre som er med i reisetemaet:

Jarle Haugland: En rørlegger fra sørlandet og er 34 år. Tilhører menigheten Sion Fevik og har ett brennende engasjement for misjon. Er ikke av de som står frem i møter å sier så mye, men jobber desto mer i det stille for Guds rike. Har vært på flere misjonstur til Kenya og Brasil.

Ernst Funkners: Er fra Moss og er 42 år. Er opprinnelig fra Latvia, men har nå bodd i Norge i mange år. Reiser mye til India og har møter der han forkynner evangeliet. Ser mye tegn og under i sin tjeneste. Dette er Ernst sin først tur til Kenya/Afrika

 

Thor Ivar Grønli: Er fra Fredrikstad og er 38 år. Iverer på at evangeliet skal spres til nye mennesker og områder. Har vært flere misjonsturer til Kenya og India.

 

 

 

Sent på kvelden 16 mars vil Thor Ivar og Jarle treffe Ernst i Nairobi, da han har vært der noen dager i forbindelse med en møtekampanje som han skal delta i. Vi vil da på lørdagen være i Nairobi sammen med flere andre fra Norge, blant annet Enok Hansen fra Filadelfia Moss. På Søndags morgen 18 mars vil vi ta fly til Kisumu og Robert Masage vil møte oss der for å kjøre oss rett på formiddagsmøte i Giribe denne søndagen.

 

Vi har ikke fått møte/reiseplan ennå, men det vil bli en god del møter når vi er der nede. Den siste helgen vil vi være med på en møtekampanje som muligens vil vare fra torsdag til søndag. Vi ser frem til en spennende tur der vi igjen treffer våre venner og være med om den vekkelsen som ruller over vest Kenya. Vi vil prøve ta som mye film og bilder som mulig, og en god del av dette vil vi legge ut på hjemmesiden mens vi er der nede. Vi vil opprette en egen blogg for denne reisen og denne vil du finne om du går inn på http://blog.gospelmission.no  og vi vil prøve å oppdatere denne så ofte som mulig.


Hit Counter provided by Skylight